Menukaart

Welkom in ons restaurant!
Wilt u alvast een keuze maken uit ons assortiment? Dan vindt u hier onze restaurant-menukaart!


 


 

Bezorgservice Heeft u broodjes nodig voor uw (vergader)lunch of bent u op zoek naar hapjes voor bij de vrijdagmiddagborrel? 
Wij brengen het graag naar u toe. Informeer naar de mogelijkheden of bestel hier online. 


Die heerlijke lunch!
Even tussen de middag weg van de zaak of tijdens het winkelen even pauzeren. Een heerlijke break van de dag die lekkere lunch bij Délifrance. Dagelijks verse producten voor u als trouwe klant of juist nieuwe bezoeker vers bereid met het heerlijkste beleg. Een ambachtelijke salade of die heerlijke oude kaas met mosterd het kan allemaal. Waarom twijfelt u nog, kom langs of bestel dagelijks online. Verser kan niet!
 

Belegde Baguettes
Of het nu gaat om oud Hollandse kaas of een luxe salade. Wij beleggen onze vers afgebakken Franse baguettes en andere broodsoorten zoals croissants en bucherons met allerhande belegsoorten. Délifrance Papendrecht heeft o.a. de Carpaccio Deluxe met carpaccio, tonijnmayonaise, pesto, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en balsamico en de Chèvre Deluxe met geitenkaas, bacon, honing, pijnboompitten en rucola. 

Provencettes
Een provencette is de Franse variant van de tosti. Deze Franse variant wordt belegd op een stokbrood met Provençaalse kruiden. Het beleg is rijkelijk en vers. Kies bijvoorbeeld voor de provencette Bombay met kip, kruidenkaas, tomaat en kerrie of de Nordique met zalm, roomkaas, tomaat en dille. 

Maaltijdsalades
Probeer ook eens één van onze verrukkelijke maaltijdsalades. Deze maaltijdsalades worden vers voor u bereid met de beste ingrediënten.

Diverse drankjes (warm/koud)
U kunt denken aan vers geperste sappen, smoothies, frisdranken en koffie of thee. Bij Délifrance Papendrecht kunt u heerlijk combineren. 

Hartig & Zoet (viennoiserie & traiteur)
Viennoiserie producten worden voornamelijk tijdens het ontbijt gegeten, maar omdat ze zo gemakkelijk uit de hand te eten zijn, worden ze ook steeds populairder als tussendoortje. Voorbeelden van klassieke viennoiserie zijn de croissant, het chocoladebroodje en appelflap.

Dit uitgebreide traiteur assortiment bestaat uit hartig gevulde croissants met bijvoorbeeld kaas of ham/kaas, saucijzenbroodjes en kaasbroodjes etc.

Soupe Complète
Een complete maaltijd voor iedereen! Combineer een heerlijke kop soep naar keuze met een vers afgebakken baguette petit met een salade naar keuze.